OVER ONS

HET BEDRIJF

In het jaar 1897 richt Jacobus Leertouwer het schildersbedrijf Leertouwer op, toen nog gevestigd aan de Gasthuislaan 124, in het historische centrum van Delft. Jacobus was een man met een grote passie voor de restauratie van de mooie panden die Delft rijk is. Het was zijn visie en ambitie die het bedrijf in de uitdagende tijden sturing gaf.
Aangestoken door zijn grenzeloze motivatie voegen zijn drie zonen Koos, Hans en Sam zich bij het team. Geleidelijk aan nemen de drie het bedrijf over, breiden het bedrijf verder uit en verplaatsen Leertouwer Schilders naar de rand van Delft, aan de Vulcanusweg 269.
In 1990 neemt Sam Leertouwer, de derde generatie, het stokje over en verbreed de horizon van het bedrijf. Naast specialistisch schilderwerk wordt Leertouwer onder leiding van Sam ook een gekende partner in vastgoedonderhoud.
Sinds 2015 is het bedrijf onder leiding van Juriën Leertouwer, zoon van Sam en de vierde generatie. Samen met Sam heeft Juriën de tijd genomen om te ontdekken waar de toekomst van het bedrijf ligt. Met de focus op schilderwerken en het centraal stellen van meesterschap, is Leertouwer Schilders klaar voor de volgende fase.